פותחים שבוע עם גרגירי חומוס, תרד וגבינת פטה

    בופה No Comments on פותחים שבוע עם גרגירי חומוס, תרד וגבינת פטה
    22:17
    07.05.24
    אבי מימרן No Comments on ראש מועצה בגבול הצפון: מודאג שלא חותרים להכרעה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים (ל-10 מנות):

    חצי ק"ג גרגירי חומוס מושרים בהרבה מים ללילה שלם במקרר

    1.5 ק"ג תרד טרי שטוף היטב

    3 בצלים לבנים חתוכים לקוביות קטנות

    5 שיני שום טרי פרוסות

    רבע כוס שמן זית

    300 גרם גבינת פטה איכותית

    כף פפריקה אדומה מעושנת או מתוקה

    מלח גס

    פלפל שחור גרוס

    עלי אורגנו טרי

    אופן ההכנה :

    מסננים את גרגירי החומוס ושוטפים היטב.

    בסיר רחב מאדים את הבצל בשמן זית עד להזהבה.

    מוסיפים את השום ומאדים עוד כשתי דקות.

    מוסיפים את התרד וגרגירי החומוס ומוזגים כמות כפולה של מים מעל גבי החומוס.

    מבשלים על אש בינונית עד שגרגירי החומוס מתרככים היטב.

    מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס ופפריקה מעושנת.

    מוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת  (ללא נוזלים) לקערת הגשה יפה, מפזרים מעל חתיכות פטה ועלי אורגנו טרי.

    חשוב לזכור: בכל פעם שמבשלים קטניות מוסיפים מלח אך ורק בסוף הבישול, מפני שהמלח מעכב מאוד את התרככות הקטניות

    באנר בופה (1)

    רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי

    רק 80 ₪ לשנה ותקבלו עד הבית 6 גליונות עם שלל מתכונים, טיפים, רעיונות ועוד..

    חייגו: 03-7580060

    תוכלו לבקר במגזין להתרשמות בכתובת: WWW.BUFET.CO.IL



    0 תגובות